// Practic // Secrete taoiste in dormitor

Secrete taoiste in dormitor - Maestrul Chian Zettnersan
Secrete taoiste in dormitor

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 24.00 RON
Pret pe site: 21.6 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

 

Cartea cuprinde exerciþii sexual-terapeutice pentru placere, sanatate si intinerire, dezvaluind pentru prima data o invaþatura secreta taoista, accesibila candva doar familiei imparatului chinez, armatei particulare a imparatului si sfetnicilor de la palat. Este un stil de viaþa atotcuprinzator, si unica posibilitate pentru a ne bucura de placerile iubirii este sa practicam aceste forme ale exerciþiilor sexuale terapeutice.

 

Tehnicile descrise pentru o sexualitate implinita si fericita reprezinta esenþa fericirii umane. Ele au la baza stravechile procedee chinezesti de diagnostic, terapie si tratament. Aceasta lucrare fascinanta se concentreaza asupra „tulpinii de jad” si a „porþii de jad”, care simbolizeaza schimbul dintre energia masculina si energia feminina. Extraordinara forþa de vitalizare a nenumaratelor exerciþii chi kung insoþite de ilustraþii reiese si din denumiri precum „Reintoarcerea la primavara” sau „Apa divina a forþei vitale”.

Maestrul Chian Zettnersan are peste 30 de ani de experienþa in medicina tradiþionala chineza (MTC). Este multiplu maestru internaþional de karate, membru al Organizaþiei Mondiale de Acupunctura din Pekin si lucreaza ca terapeut chi kung.Colectie: Practic

ISBN: 978-973-728-404-4

Format: 13x20

Nr. pagini: 304

An aparitie: 2009

Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn