// Dezvoltare personala // Manipulatorul pervers narcisist. ...

Manipulatorul pervers narcisist. Cum ne eliberam de sub influenta lui - GeneviA¨ve Schmit
Manipulatorul pervers narcisist. Cum ne eliberam de sub influenta lui
GeneviA¨ve Schmit

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 25.00 RON
Pret pe site: 22.5 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

Perversul narcisist – il intalnim cu totii la un moment dat, fie in propriul nostru camin, fie la munca, in mediul scolar, in societate sau in politica. Daca unii dintre noi cad cu totul in capcana lui, altii nu sunt la fel de impresionabili. Dar nimeni nu i-ar suspecta la prima vedere influenta nefasta.

Cine sunt asadar acesti demoni cu chip de inger, aceste fiinte diabolice care cauta cu disperare reflexia imaginii lor sublime in privirea celuilalt? Cine sunt cei care-si secatuiesc victima de intreaga energie si o folosesc apoi pentru a o distruge cat mai eficient?

„Pervers narcisist”, un termen care condamna, un termen care acuza! Acest apelativ este la moda, dar prea multi sunt cei care-l folosesc fara sa-i inteleaga cu adevarat sensul si implicatiile.

Traind chiar ea o vreme alaturi de un pervers narcisist, autoarea a dorit, prin intermediul acestei carti, sa dezvaluie victimelor acestui gen de persoane toate cunostintele ei si sa le ofere ajutorul indispensabil de care ea nu a beneficiat pe atunci. Aceasta lucrare va va oferi mijloacele necesare pentru a intelege mai bine manipulatorul pervers narcisist si pentru a contracara efectele devastatoare ale comportamentului sau.

 

            Genevieve Schmit, terapeut si analist, a desfaČ™urat cercetari impreuna cu profesioniČ™ti in domeniul psihologiei Č™i psihiatriei, specializandu-se in terapii de scurta durata si in tratarea stresului posttraumatic.

 

 Colectie: Dezvoltare personala

ISBN: 978-606-910-043-1

Format: 13x20

Nr. pagini: 208

An aparitie: 2017

Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn