// Autori // Jack J. Phillips

Jack J. Phillips


Expert de renume mondial in domeniul atribuirii responsabilitatilor, masurarii si evaluarii, dr. Jack J. Phillips ofera servicii de consultanta pentru companii din topul Fortune 500 si pentru importante organizatii internationale.

 

A obtinut diplome in domeniile electrotehnicii, fizicii si matematicii, diploma de masterat in stiintele deciziei de la Universitatea Statului Georgia si este doctor in managementul resurselor umane al Universitatii Alabama.

Jack Phillips a fost manager de instruire si dezvoltare la doua firme din Fortune 500, a fost presedinte la o banca regionala si profesor de management la o importanta universitate de stat. Experienta acumulata l-a ajutat sa elaboreze metodologia ROI.

 

A facut parte din consiliile de administratie ale catorva firme private – printre care doua companii cotate la NASDAQ – si ale catorva asociatii nonprofit, printre care Societatea Americana pentru Instruire si Dezvoltare. Este presedinte al Institutului ROI.

 

Jack Phillips ofera in mod regulat consultanta unor clienti din organizatii industriale, prestatoare de servicii si guvernamentale din 44 de tari din America de Nord si de Sud, Europa, Africa, Australia si Asia.

Avand in vedere studiile sale cu privire la ROI in domeniul intalnirilor si evenimentelor, Meeting News l-a numit pe Jack Phillips unul dintre cei mai influenti 25 de specialisti in materie.

 

Dintre volumele sale, amintim: Building a Succesful Consulting Practice (2006), Investing in Your Company’s Human Capital: Strategies to Avoid Spending Too Much or Too Little (2005), Proving the Value of HR: How and Why to Measure ROI (2005), The Leadership Scorecard (2004), Managing Employee Retention (2003), Return on Investment in Training and Performance (2003), The Project Management Scorecard (2002), How to Measure Training Results (2002), The Human Resources Scorecard: Measuring the Return on Investment (2001), The Consultant’s Scorecard (2000) si Performance Analysis and Consulting (2000).

 

A fost coordonatorul seriei "In Action" aparute la ASTD, un ambitios proiect editorial cuprinzand 30 de titluri. În prezent, este coordonatorul seriei "Improving Human Performance" de la Editura Elsevier Butterworth-Heinemann si al noii serii "Measurement and Evaluation" de la Editura Pfeiffer.


Carti scrise de acest autor:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn