// Autori // Shakti Gawain

Shakti GawainShakti Gawain a studiat psihilogia si dansul la Reed College si la Universitatea din California, iar dupa absolvire a calatorit timp de doi ani in Europa si Asia, studiind filozofii orientale, meditatia si yoga. Dupa revenirea in America, s-a implicat in miscarea pentru potentialul uman, citind intens si lucrand cu diversi instructori.

Aflata in postura unui magistru cald, echilibrat si inspirat, Shakti tine seminarii pe plan international si conduce ateliere de lucru in toata lumea. Timp de mai bine de douazeci de ani, a ajutat mii de oameni sa invete sa aiba incredere in fortele proprii si sa actioneza in virtutea adevarului launtric, pentru a ajunge astfel sa-si elibereze si sa-si dezvolte creativitatea in toate domeniile de existenta.

Este autoarea volumelor: Living in the Light. A Guide to Personal and Planetary Transformation (1986), Return to the Garden (1989), The Path of Transformation (1993), Vizualizarea creativa (1995), Creating True Prosperity (1997), Cele patru niveluri ale vindecarii (1997).

Carti scrise de acest autor:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn