// Autori // Kris Brandt Riske

Kris Brandt Riske


Kris Brandt Riske detine autorizatie de profesionist eliberata de Federatia Americana a Astrologilor (American Federation of Astrologers, PMAFA).

Are un masterat in jurnalism si este autoarea mai multor carti, printre care: Llewellyn s Complete Book of Astrology: The Easy Way to Learn Astrology (2007, "Cartea completa de astrologie a lui Llewellyn: o modalitate usoara de a va insusi astrologia"), Mapping Your Money (Llewellyn, 2005, "Horoscop financiar"), Mapping Your Future (Llewellyn, 2004, "Horoscop previzional"), Astrometeorology: Planetary Power in Weather Forecasting (AFA, "Astrometeorologia: puterea plenetelor in prognoza meteorologica"); este si coautorul lucrarii Mapping Your Travels and Relocation (Llewellyn, 2005, "Horoscopul calatoriilor si al schimbarilor de domiciliu").

Kris colaboreaza si la publicatii de astrologie si realizeaza prognoza meteorologica anuala pentru Llewellyn s Moon Sign Book ("Horoscopul lunar al lui Llewellyn").

Este specializata in probleme legate de relatiile de cuplu, dragoste si previziuni. Este un fan declarat al curselor automobilistice; desi prefera cursele NASCAR la care ia parte mai degraba in calitate de pilot decat de spectator, participa anual in calitate de copilot la circuitul Indianapolis 500. Este si un gradinar pasionat, transformandu-si recent curtea intr-o gradina plina de flori in stilul regiunii Arizona, desavarsita de o fantana si de doua patio din caramida. Ea si sotul ei sunt "parintii" a trei pisici.


Carti scrise de acest autor:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn