// Autori // John Adair

John Adair
John Adair


John Adair, cel mai citit britanic in domeniul leadershipului, este recunoscut drept o autoritate mondiala in domeniul conducerii si al perfectionarii muncii de conducere, fiind considerat fiind unul dintre cei 40 de oameni din intreaga lume care au contribuit la dezvoltarea gandirii si practicii manageriale.

Absolvent al St. Paul's School din Londra, John Adair a avut o cariera variata si interesanta. A servit ca adjutant intr-un regiment de beduini din Legiunea Araba, a fost marinar pe un trauler care opera in Oceanul Arctic si a lucrat ca sanitar in sala de operatii a unui spital.

Dupa ce a terminat studiile la Cambridge, a devenit conferentiar si consilier in domeniul instruirii conducatorilor la Academia Militara Regala de la Sandhurst, inainte de a ajunge primul director de studii al St. George's House din Castelul Windsor si apoi director-adjunct al Industrial Society. Ulterior a devenit primul profesor din lume care a tinut cursul "Studii ale conducerii" la Universitatea din Surrey, Marea Britanie. A contribuit, de asemenea, la fondarea primului Centru de Studii ale Conducerii din Europa.

In prezent, este profesor-invitat de studii ale conducerii la Universitatea din Exeter si consultant in sfera afacerilor, administratiei centrale de stat, educatiei, sanatatii si serviciilor de voluntariat.
A scris peste 30 de carti si articole despre dezvoltarea manageriala.


Carti scrise de acest autor:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn