// Autori // Cristina Stamate

Cristina Stamate

„Cand citesti aceste pagini, e greu sa mai poti adauga si tu un gram de umor. Dar, chiar daca nu pot sa va incant prin cuvinte de lauda spirituale, pe care le merita, sunt fericita ca, inca o data, Cristina nu m-a dezamagit.

 

Cand o vezi pe scena este sclipitoare, cand iti ofera o reteta te acopera de scantei amuzante, dincolo de biata mancarica. Dar sa si scrie cu atat talent si umor despre ceea ce ne inconjoara, parca nu-ti vine a crede. Ei, uite ca, inca o data, Cristina ne uimeste. Si cata nevoie avem de ea!

 

Dumnezeu a creat-o intr-o zi de duminica, incarcand-o de haruri, si pentru aceasta ar trebui sa fie cel mai fericit om din lume. Dar n-o sa va vina sa credeti ca nici macar nu indrazneste sa se mandreasca cu ele, si sta undeva departe, discreta, bucuroasa doar atunci cand citeste pe buzele dumneavoastra un zambet.

 

Are vocatia iubirii profunde fata de tot ce este frumos pe lume, iar pentru ceea ce se numeste mizeria omeneasca, are o privire ironica, dar intelegatoare. Are vocatia prieteniei, gata oricand sa-ti fie aproape, fara sa astepte nicio recompensa.

 

Te iubesc Cristina, si as vrea sa ma bucuria de a-ti citi gandurile asternute pe hartie mereu... mereu.”

                             

                                                                                                         Stela Popescu

 

 


Carti scrise de acest autor:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn