// Eficienta in business // Maestrii afacerilor online

Maestrii afacerilor online - John Middleton
Maestrii afacerilor online
Titlu Original: Gurus on e-Business. A Guide to the World's Thought-Leaders in e Business
John Middleton

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 18.30 RON
Pret pe site: 16.5 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

Noile tehnologii ale informatiei, care au creat o piata globala si s-au substituit metodelor traditionale de a face afaceri, ii influenteaza pe angajatii din toata lumea. Cartea de fata exploreaza semnificatia afacerilor online, asa cum se contureaza ea in gandirea maestrilor acestui domeniu. Este vorba de un ghid cuprinzator si accesibil, dedicat atat celor care lucreaza in lumea afacerilor digitale, cat si tuturor celor interesati de inþelegerea unei sfere de activitate ce cunoaste o dezvoltare rapida.

Pe langa calitatea de ghid care ne poate ajuta sa ne orientam in lumea liderilor mondiali ai gandirii din domeniul afacerilor online, cartea are si avantajul unei structurari atent elaborate. Primele trei capitole, concise si percutante, prezinta dimensiunea strategica, dimensiunea globala si dimensiunea organizationala a afacerilor derulate pe internet. Maestrii afacerilor online include, de asemenea, patru studii de caz valoroase, o bibliografie bogata, un glosar cu termeni specifici si un capitol extrem de interesant despre tendintele din lumea afacerilor digitale.

 

 

 

John Middleton este codirector al Centrului pentru Gandire Strategica, o organizatie a carei misiune este promovarea gandirii de calitate si a practicilor de planificare in cadrul companiilor din Marea Britanie. Expert recunoscut in domeniul instrumentelor si proceselor decizionale, el se specializeaza in colaborarea cu persoanele si companiile care sunt hotarate sa beneficieze de pe urma tehnologiilor viitorului. A obtinut diploma de master la Universitatea din Bristol, unde este lector asociat incepand cu 1994. Preda management IT in cadrul unui program MBA la Manchester Business School. A scris 11 carti, printre care Writing the New Economy (Capstone, 2000), The Ultimate Strategy Library (Capstone, 2003), Culture(Capstone, 2002) si Upgrade Your Brain (Infinite Ideas, 2006).Colectie: Eficienta in business

ISBN: 978-973-728-403-7

Format: 13x20 cm

Nr. pagini: 208

An aparitie: 2010

Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn