// Eficienta in business // Maestrii managementului resurselor ...

Maestrii managementului resurselor umane - Sultan Kermally
Maestrii managementului resurselor umane

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 24.00 RON
Pret pe site: 21.6 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

Maestrii managementului resurselor umane – de fapt, mai multe carti intr-o singura carte. Sultan Kermally, el insusi un „geniu” in domeniu, reuseste sa sintetizeze, clar si concis, contributia adusa la dezvoltarea managementului resurselor umane de 15 dintre precursorii sai, incepand cu Fredrick Winslow Taylor si incheind cu Peter Drucker, asa numitul „maestru al tuturor maestrilor”.

Cei 15 au fost selectati, ne spune autorul, pentru ca „sunt reprezentativi din punctul de vedere al tuturor elementelor cheie si al tuturor aspectelor managementului eficient al resurselor umane”.

 

Cartea ofera cateva date biografice esentiale despre fiecare maestru, insotite de o serie de informatii despre contributia fiecaruia la perfectionarea acestei discipline, care, dupa cum subliniaza Kermally, „reprezinta cel putin 80% din functia manageriala”. Accentul cade insa pe descrierea unor teorii si principii fundamentale, de o importanta cruciala pentru orice manager, cum ar fi ierarhia necesitatilor, teoriile X si Y, teoria asteptarilor, teoria motivatie-igiena sau principiile leadershipului.

 

Maestrii si contributiile lor se insiruie in ordine cronologica, volumul capatand astfel forma unei istorii a managementului resurselor umane, strabatuta de la un capat la celalalt de ideea ca oamenii sunt „averea cea mai de pret”.


De acelasi autor:


Colectie: Eficienta in business

ISBN: 978-973-728-399-3

Format: 14.5x21

Nr. pagini: 208

An aparitie: 2009

Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn