// Teste inteligenta // Teste de inteligență IQ-7

Teste de inteligență IQ-7 - Philip Carter
Teste de inteligență IQ-7

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 19.90 RON
Pret pe site: 17.9 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

Deși cei mai mulți oameni consideră că nu se poate face mare lucru pentru a îmbunătăți gradul de inteligență cu care ne-am născut, realitatea arată că, la fel ca mușchii, și creierul poate fi antrenat pentru a obține performanțe mai bune. Procesul de gândire și punctajul obținut la testele de inteligență pot fi îmbunătățite prin exersarea diferitelor categorii de probleme.

Cartea de față conține enunțurile a sute de exerciții practice, răspunsurile și explicațiile necesare pentru a vă familiariza cu genurile respective de teste – aptitudini verbale, aptitudini numerice, reprezentări grafice –, precum și chestionare de personalitate și sfaturi pentru abordarea cea mai adecvată a unui test psihometric.

Exercițiile propuse oferă oportunitatea ideală oricui dorește să-și îmbunătățească punctajul obținut la testele de inteligență sau performanța individuală la testele psihometrice, prin practică și autoevaluare continuă.

 

 

Philip Carter este un expert care elaborează mereu noi teste și puzzle-uri. La Editura Meteor Press au apărut de același autor mai multe titluri, printre care: seria Teste de inteligență IQ, Cartea completă a testelor de inteligență, Teste de inteligență și psihometrice, Teste IQ și de personalitate, Teste IQ și de abilități, Testați-vă coeficientul cerebral BC, Testați-vă EQ-ul.


De acelasi autor:


Colectie: Teste inteligenta

ISBN: 978-606-910-007-3

Format: 13x20

Nr. pagini: 240

An aparitie: 2016

Citeste un fragment
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn