// Gastronomie // Pizza si focaccia

Pizza si focaccia - Academia Barilla
Pizza si focaccia
Academia Barilla

Editura:Meteor Publishing

Pret librarie: 19.99 RON
Pret pe site: 18 RON (TVA inclus)



Adauga in cos - In Stoc


Descriere carte:

Academia Barilla este o mișcare la nivel mondial care și-a propus să protejeze, să dezvolte și să promoveze cultura și autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, grație unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare și cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume și o colecție istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienți și programe de training; activități de team building; o mare varietate de cărți de bucate italienești.

 

Pizza este o invenție extrem de simplă, dar atât de impresionantă încât a devenit cel mai faimos produs gastronomic al Italiei, îndrăgit în toată lumea. Rețetele tradiționale de pizza și focaccia au  fost selectate atent de Academia Barilla, reprezentând adevărate simboluri ale bucătăriei peninsulare. Blaturile groase sau subțiri, crocante sau pufoase și delicioasele toppinguri au secretele lor pentru a oferi infinite desfătări culinare.


De acelasi autor:


Colectie: Gastronomie

ISBN: 978-606-8653-85-3

Format: 11,5 x 15

Nr. pagini: 96

An aparitie: 2016

Citeste un fragment
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter




Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn