// Cursuri universitare // Dreptul educației fizice și ...

Dreptul educației fizice și sportului - Mircea Moldovan
Dreptul educației fizice și sportului
Mircea Moldovan

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 99.00 RON
Pret pe site: 89.1 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

Prezenta lucrare, realizată pe baza unei experiențe universitare de mai mulți ani, reprezintă o încercare de a prezenta materia amplă, complexă și tehnică a ceea ce noi dorim să consacrăm sub denumirea de „drept al educației fizice și sportului”. Este o carte cu rol de pionierat în literatura juridică din țara noastră prin faptul că încearcă să furnizeze tuturor celor interesați – studenți, juriști, specialiști în educație fizică și sport etc. – informații pertinente asupra acestui domeniu juridic nou. Lucrarea își propune investigarea cadrului instituțional de organizare și funcționare a educației fizice și sportului, prezentând, într-un tablou cât mai riguros, regulile de drept care guvernează, în România, acest tip de activități.

Fără a avea pretenția unei abordări exhaustive, prezentul demers științific s-a născut din dorința de a realiza o monografie a normelor de drept ce guvernează în prezent domeniul educației fizice și sportului, monografie care să grupeze, să identifice, să explice și să descrie cât mai fidel regimul juridic general aplicabil acestui domeniu: particularitățile, instituțiile, mecanismele specifice educației fizice și sportului.

 

Este, credem, o lucrare cu caracter interdisciplinar. Ea va furniza specialiștilor în educație fizică informații necesare din domeniul dreptului, iar cititorilor cu formație profesională juridică informații privind educația fizică și sportul, în complexitatea lor, ceea ce îi va ajuta să înțeleagă mai bine atât nevoile de reglementare specifice domeniului, cât și impactul normelor de drept asupra realității activităților motrice.Colectie: Cursuri universitare

ISBN: 978-973-728-676-5

Format: 16.5x23.5

Nr. pagini: 672

An aparitie: 2016

Citeste un fragment
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn