// Mari maestri // Conducerea la un nivel superior

Conducerea la un nivel superior - Ken Blanchard
Conducerea la un nivel superior
Ken Blanchard

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 24.08 RON
Pret pe site: 21.7 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

 

Cartea definitorie a lui Ken Blanchard despre leadership

 

Ken Blanchard (coautor al cartii Manager la Minut®) si colegii sai au lucrat mai bine de 25 de ani pentru a ajuta organizatiile si liderii buni sa ajunga la un inalt grad de performanta si sa-l mentina. Pentru prima data, sunt reunite in acelasi volum toate cunostintele autorilor despre leadershipul la un nivel superior. Descoperiti:

O      Cum sa va concentrati asupra scopului si viziunii corecte

O      Cum sa le oferiti clientilor serviciile ideale si cum sa va castigati fani extaziati

O      Cum sa va imputerniciti oamenii si sa valorificati incredibilul potential al fiecaruia

O      Cum sa adoptati stilul de conducere care slujeste, aducand organizatiei succesul si consideratia clientilor si partenerilor de afaceri

 

Multa vreme, liderii s-au bizuit pe cunostintele, intelepciunea si sfaturile practice ale lui Ken Blanchard. Acum, el si colegii sai va pun la dispozitie o carte fundamentala de leadership pentru o noua generatie: Conducerea la un nivel superior.

 

DR. KEN BLANCHARD a avut un impact extraordinar in managementul oamenilor si companiilor. Este director onorific al Ken Blanchard Companies, firma internationala de instruire si consultanta in management, pe care a fondat-o in 1979, in San Diego, impreuna cu sotia sa, dr. Marjorie Blanchard. Este de asemenea profesor la Cornell University, unde ocupa si un loc de onoare in consiliul de administratie.

Cartea Conducerea la un nivel superior contine contributiile indispensabile ale asociatilor fondatori ai Ken Blanchard Companies – Margie Blanchard, Don Carew, Eunice Parisi-Carew, Fred Finch, Laurence Hawkins, Drea Zigarmi si Pat Zigarmi – si ale partenerilor consultanti – Alan Randolph, Jesse Stoner, Susan Fowler, Fay Kandarian, Judd Hoekstra si Scott Blanchard.Colectie: Mari maestri

ISBN: 978-973-728-527-0

Format: 13x20

Nr. pagini: 320

An aparitie: 2011

Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn