// Autori // Mihai Basoiu

Mihai Basoiu

Absolvent al universitatii Politehnice Bucuresti, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Mihai Basoiu este un specialist recunoscut in domeniul telecomunicatiilor. Autor a patru investitii brevetate in Romania si a mai mult de 30 de inovatii aplicate in tehnologia radioreceptoarelor si TV, Basoiu semneaza, in cei patruzeci de ani de activitate, un numar impresionant de volume de specialitate (peste 35) la editurile Tehnica, Teora, Elco si Meteor Press.

 

Personalitate plurivalenta, Mihai Basoiu e dovada vie a faptului ca o cariera in domeniul tehnicii nu face decat sa potenteze inclinatiile artistice ale unei minti iscoditoare si insetate de partea frumoasa si, de ce nu, gustoasa a vietii. Asa se face ca, in ultimii ani, Basoiu se dedica celor dragi dintre pasiunile lui de-o viata: arta culinara, pictura/grafica, sculptura in lemn si piatra, arta crestina, arta taraneasca. Are o impresionanta colectie de fluierice si jucarii taranesti din lut (sute de exmplare), precum si o colectie de clopotei pentru animale.

 

Mihai Basoiu este un maestru in arta gastronomiei deosebit de generos si ingaduitor. De fapt, el stie sa exploateze la maximum cele cateva atribute ale salatelor care fac din ele un fel de vedere ale artei culinare contemporane.

 


Carti scrise de acest autor:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn